sobre mi

Hola, em dic Anna i aquest és el meu petit bloc de cuina!

Per posar-vos en situació, tinc 22 anys, visc a Terrassa i he estudiat Publicitat i Relacions Públiques. I actualment combino la feina amb un màster. I quan no estic fent tot això, ni fent esport, ni organitzant mil coses amb les meves amigues; cuino. Sincerament no sé d’on em vénen aquestes ganes de cuinar, us asseguro que de família no! Però bé, m’agrada i des de ben petita m’he anat fixant en com es fan les coses, especialment els dolços i els postres. Així que quan ja vaig tenir edat per posar-me a la cuina, ja sabia fer algunes coses. I ara, a través de llibres i blocs podria dir que he après el poc que sé fer.

Quan hi ha celebracions tant amb família com amb amics m’encarreguen a mi que faci les postres. Fins i tot va arribar el dia que ho feia per a celebracions a les que jo no havia d’anar. Així que, entre uns i altres m’han convençut per obrir aquest bloc, per tenir organitzades totes les receptes que vaig fent i així poden escollir quin postre volen, o fins i tot, fer-lo ells mateixos!

Espero que us animeu a provar de fer tot allò que us agradi, o que si més no, us serveixi d’inspiració.

Si voleu dirigir-vos a mi podeu escriure’m a lavieendolc@gmail.com

4 thoughts on “sobre mi

  1. Si tots aquests postres i consells que ens donaràs a través del blog engreixen la meitat de la gran persona que ets, haurem de fer dieta i no quedarà espai en el país!!! Felicitats senyora emprenedora!! Ens traiem el barret…

Deixa un comentari