Tarta de poma

Hola! Us deixo un postre molt ràpid i fàcil de fer! La setmana que ve acabo el màster i les pràctiques… així que prometo penjar moltes receptes!

Imatge

Ingredients:

1 massa de pasta de full

2 o 3 pomes

Sucre

Mantega

Escalfem el forn a 170ºC.

Primer, rentem les pomes, les pelem i les tallem a làmines fines. Estirem la massa de pasta de full, jo la compro, perquè fer-la és molta estona i difícil, algun dia penjaré la recepta. Col·loquem les làmines de poma, començant per fora i acabant al centre de la massa, sobreposant una làmina amb una altra. Quan ja tenim tota la massa coberta de poma, mirem que no ens quedi cap forat, i en aquest cas, el tapem amb un trocet de poma.

Tirem sucre abudant per sobre i hi posem alguns trossets petits de mantega repartits, així es torrarà. La posem al forn i la deixem coure uns 15 minuts. El temps de cocció, però, depèn molt del forn i del tipus de poma (n’hi ha que deixen anar més aigua i i fa que es cogui molt més lent, fins a 30 minuts ben bé). Sabreu que ja està quan la poma estigui daurada i si mireu la massa per sota amb una espàtula de fusta i veieu que ja és cuita.

Fàcil, eh? Bon profit!

2 thoughts on “Tarta de poma

Deixa un comentari