Hola! Us deixo un postre molt ràpid i fàcil de fer! La setmana que ve acabo el màster i les pràctiques… així que prometo penjar moltes receptes!
Ingredients:
1 massa de pasta de full
2 o 3 pomes
Sucre
Mantega
Escalfem el forn a 170ºC.
Primer, rentem les pomes, les pelem i les tallem a làmines fines. Estirem la massa de pasta de full, jo la compro, perquè fer-la és molta estona i difícil, algun dia penjaré la recepta. Col·loquem les làmines de poma, començant per fora i acabant al centre de la massa, sobreposant una làmina amb una altra. Quan ja tenim tota la massa coberta de poma, mirem que no ens quedi cap forat, i en aquest cas, el tapem amb un trocet de poma.
Tirem sucre abudant per sobre i hi posem alguns trossets petits de mantega repartits, així es torrarà. La posem al forn i la deixem coure uns 15 minuts. El temps de cocció, però, depèn molt del forn i del tipus de poma (n’hi ha que deixen anar més aigua i i fa que es cogui molt més lent, fins a 30 minuts ben bé). Sabreu que ja està quan la poma estigui daurada i si mireu la massa per sota amb una espàtula de fusta i veieu que ja és cuita.
Fàcil, eh? Bon profit!
Quina coca més bona! I sembla molt fàcil de fer! Només que l’has de fer com una artista, tan ben presentada. Un petó.
És ben fàcil Marina! Moltes gràcies! Petons.