Magdalenes

Pel meu aniversari no només vaig portar cupcakes, també magdalenes normals, per a tots aquells que com jo, prefereixen unes bones magdalenes abans que un cupcake ple de frosting!

Imatge

Imatge

Ingredients:

2 ous

85 gr de mantega a temperatura ambient

170 gr de sucre

170 gr de llet sencera

270 gr de farina

1 sobre de llevat tipus royal

1 polsim de sal

un raig (abundant) d’oli d’oliva

Pre-escalfem el forn a 180ºC.

Separem les clares dels rovells i les batem a punt de neu. Quan gairebé estan, hi afegim el sucre i seguim batent fins que quedi ben incorporat. D’altra banda, en un bol a part es baten tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia. I, finalment, hi afegim les clares muntades amb el sucre, en dues vegades i remenant amb moviments envolvents.

Quan tenim la massa mesclada, ja podem omplir els motlles de magdalenes. Com vaig comentar a la recepta dels cupcakes, és millor posar els papers de magdalenes dins d’un motlle metàl·lic o de silicona i després omplir-los, per evitar que s’obrin i es deformin les magdalenes. Abans de posar-les al forn, hi posem sucre al damunt (al gust, però jo no escatimo, m’encanta aquesta capa dura de sucre que s’hi forma!) i les posem al forn uns 25 minuts o fins que hagin pujat i l’escuradents surti sec.

Una recepta molt senzilla i que queda molt bona! Podeu posar-hi xips de xocolata o fer-les totes elles de xocolata utilitzant cacau en pols i traient farina: la quantitat de cacu que vulgueu posar, la resteu de la farina.

Us animeu?

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s