Esmorzar a la feina
Aquest post em fa especial il·lusió! Avui faig 23 anys i he dut esmorzar a la feina, i no només ha tingut molt d’èxit sinó que a més, he tingut regalet i estic molt contenta! Totes les pràctiques fossin com aquestes!!!
He portat aquests cupcakes i magdalenes (penjaré la recepta demà), i vaig fer més magdalenes que cupcakes, perquè sempre triomfen més… però la veritat és que tot va volar!
Aquests cupcakes són facilíssims i el gust és com d’Oreo! No embafen molt (tenint en compte que són cupcakes, clar!), així que tot i no ser gaire fan d’aquest dolç, us el recomano molt!!! Us animeu?
Ingredients:
Per les magdalenes de xocolata:
160 gr de farina
70 gr cacau pur en pols
Una cullerada petita de llevat tipus Royal
30 gr de cacau dur (tipus xocolata Nestlé Postres)
115 gr de mantega (a temperatura ambient)
1 got de sucre
2 ous
1/2 got de llet
1 cullerada petita de vainilla en pols
Pel frosting:
1/2 mida de got de Crisco
250 gr de sucre glaç
42,5 gr de nata líquida
un polsim de sal
Per a fer les magdalenes es pre-escalfa el forn a 175ºC.
Es barregen primer la farina, el cacau pur en pols i el llevat. Després s’hi afegeix el cacau dur trossejat ben petit.
D’altra banda, amb la batedora elèctrica es bat la mantega amb el sucre fins que quedi ben incorporat. És important que la mantega estigui a temperatura ambient, i posar-la al microones no funciona! Deixa anar oli i la textura no és la mateixa. Si la talleu a trossos petits és més fàcil. Sense deixar de batre, s’hi afegeixen els ous fins que quedin ben incorporats, i la vainilla en pols. A continuació, afegim la llet i baixem la potència de la batedora. Una vegada integrada la llet, afegim la mescla de farina i cacau i ho remenem amb l’ajut d’una cullera o espàtula fins que quedi ben homogeno. És millor no afegir-ho tot al mateix moment, sinó fer-ho en dues o tres vegades, és més fàcil de mesclar-ho amb la cullera o espàtula.
S’omplen els motlles de paper per a magdalenes i es posen dins del forn. Si teniu aquest tipus de motlle va molt bé, perquè de vegades els papers de magdalenes són massa fins i s’obren i les magdalenes no queden rodonetes. Si poseu els papers dins d’aquest motlle us quedaran perfectes!
Les enfornem durant uns 20 minuts, o fins que hagin pujat una mica i quan les punxem, l’escuradents surti sec. Aquestes magdalenes són per fer cupcakes, per tant, pugen però queden planes de dalt per poder-hi posar el frosting.
El frosting que vaig fer és el mateix que vaig utilitzar en aquesta recepta, però hi ha moltíssimes altres receptes que podeu fer, al vostre gust! En aquest cas, el bescuit de xocolata era molt bo i quedava molt bé amb el frosting blanc amb gust de la crema de les galetes Oreo! El vaig posar amb una mànega pastissera amb una boquilla ben ample, i al final, ho vaig decorar amb fideus de xocolata! Una recepta boníssima pels amants de la xocolata Que aprofiti!
Retroenllaç: Magdalenes | La vie en dolç